am nevoie urgent de ajutor

Daca ai o problema cu animalutul tau aici e bine sa o impartasesti. Dar nu uita: medicul veterinar este cel la care trebuie sa apelezi in primul rand!

am nevoie urgent de ajutor

Mesajde SonnyBlack pe Mie Apr 21, 2010 5:52 pm

Buna ziua,eu stau la sat si avem o problema,aproape toti cainii in sat sunt bolnavi cu aceleasi somptome,si cainele meu sa inbolnavit,daca puteti sa ma ajutati cumva!

Am sa va spun simptomele :nu mai mananca de loc,la inceputul bolii mai mananca cate putin dar apoi vomita,au febra,slabesc asa de mult incat nu se mai pot ridica de jos iar dupa vreo 4 saptamani incep sa le cada parul si se scarpina pana la carne

Si cainele meu e bolnav dar inca nu ii cade parul,daca ati putea sami spuneti despre ce boala ar putea fi vorba si sami spuneti ce medicamente sai cumpar
Eu cred ca boala se transmite pe cale aeriana pt ca nu doar cativa caini sunt bolnavi,sunt bolnavi mai multi care unii stateau doar in lant
SonnyBlack

Re: am nevoie urgent de ajutor

Mesajde SonnyBlack pe Joi Apr 22, 2010 8:01 am

am uitat sa mentionez ca uneori respira greu,si de vreo 3 ii curg ochii,deabia mai vede....
SonnyBlack

Re: am nevoie urgent de ajutor

Mesajde mela75 pe Vin Iun 18, 2010 6:41 am

Nu sunt medic, unde ar trebui sa mergi neaparat, dar daca este asa extins...otrava?(doar suntem in RO)Nu este neaparat aeriana transmiterea.Otravirea mediului, pentru ciini este periculos.Ei miros tot timpul, sunt cu nasul pe jos...Oricum e groaznic. Dute la veterinar sa-i expui situatia.
mela75

Înapoi la Probleme si sfaturi de sanatate