Ma poate ajuta cineva?

Daca ai o problema cu animalutul tau aici e bine sa o impartasesti. Dar nu uita: medicul veterinar este cel la care trebuie sa apelezi in primul rand!

Ma poate ajuta cineva?

Mesajde NYNO pe Joi Dec 11, 2008 3:15 am

Puiutul meu este un westie, are 3 luni si nu ridica decat o urechiusa, cealalta o ridica numai pana la jumatate. Imi poate spune cineva daca este o problema iremediabila sau pana la ce varsta ridica puiutii urechile?
Am citit ca trebuie sa-i smulg puful din urechi, dar mi-e mila sa-i fac asa ceva; ma pot limita doar la a folosi un trimmer pentru a indeparta parul lui din urechi?
Va multumim anticipat!
NYNO

Re: Ma poate ajuta cineva?

Mesajde Bucifal pe Joi Dec 11, 2008 5:38 am

si eu am un yorky, care nu ridica nici una din urechi, si mi-a zis cineva ca trebuie sa-i leg urechile (ridicate
) cu leucoplast (se leaga varfurile ca sa stea ridicate)...le-am tinut vreo 3 sapt si de atunci fetita mea sta cu urechile in sus. Incearca si tu...fiid mult mai tanar decat al meu poate va merge mai repede procesul.
Mult succes
De cate feluri sunt femeile la volan?
-Care sofeaza; care soferesc; care sofera...
Bucifal

Mesajde NYNO pe Joi Dec 11, 2008 9:10 am

Multumesc! O sa trec azi si pe la vet ca nu mai suport sa-l vad cu urechea aia bleaga; sa vedem ce-mi zice
Cu leucoplast; ceva de genul ca la dobermani dupa scurtarea urechilor?! Oricum e un nebunatic de caine si o sa iau o duzina de role de leucoplast ca sunt sigura ca de fiecare data cand i le voi lipi, le va da jos :).
Multumesc pt sfat!
Si eu am dorit un puiutz de yorky, dar am primit un westie; am vazut poza ta, e super dulce!
NYNO

Mesajde Bucifal pe Joi Dec 11, 2008 9:57 am

multumesc :lol:
De cate feluri sunt femeile la volan?
-Care sofeaza; care soferesc; care sofera...
Bucifal

Înapoi la Probleme si sfaturi de sanatate