papilloamele o problema !!

Daca ai o problema cu animalutul tau aici e bine sa o impartasesti. Dar nu uita: medicul veterinar este cel la care trebuie sa apelezi in primul rand!

papilloamele o problema !!

Mesajde SonyMan pe Vin Feb 05, 2010 11:22 am

Am un catel superb : un pui de Mops ( pug) de 6 luni. E o minunatie, destept si sociabil. Este o companie adorabila ptr cele doua fetite ale noastre!! In plus mai avem inca doi ciini: un foxx terier de 5 ani si o catea lup de 3 ani. locuim la casa si sint foarte buni prieteni. Mopsul are o problema: de citeva saptamini i-a descoperit o umflatura in zona omoplatului drept. L-am dus evident la veterinar, care l-a consultat si i-a pus diagnosticul de papilom ( neg) si i-a prescris tratament cu 3 injectii 0,4 NekroVeyxim la cite 8 zile. I s-au facut doua, nicio ameliorare. Ba chiar s-a marit ca dimensiune, acum e cit un bob de mazare destul de mare. Nu il doare, dar...am remarcat ca mai are doua formatiuni f f mici, care s-au oprit din evolutie, sub aceeasi labuta. De precizat : in timpul consultatiei,atunci cind i-a tuns zona respectiva, medicul l-a ciupit din greseala si negul de pe omoplat a singerat. De atunci, mai ales cind se joaca in curte, ii mai singereaza si nu e ok. Vrem un sfat, daca se poate: la noi, la Piatra Neamt, parerile sint impartite: ba sa nu umblam chirirgical, ba sa extirpam negul la care s-a ciupit. Cum sa procedam? Stie cineva? Care sint risvurile operatorii, la virsta de 6-7 luni? Cum de ceilalti doi ciini - adulti- nu au nimic?? Exista vreun risc pentru fetitele noastre? Va rugam, ajutati-ne ! Cateii, dupa copii, sint sufletul nostru. Multumesc.
SonyMan

Înapoi la Probleme si sfaturi de sanatate