papilloamele o problema !!

Daca ai o problema cu animalutul tau aici e bine sa o impartasesti. Dar nu uita: medicul veterinar este cel la care trebuie sa apelezi in primul rand!

papilloamele o problema !!

Mesajde SonyMan pe Vin Feb 05, 2010 11:22 am

Am un catel superb : un pui de Mops ( pug) de 6 luni. E o minunatie, destept si sociabil. Este o companie adorabila ptr cele doua fetite ale noastre!! In plus mai avem inca doi ciini: un foxx terier de 5 ani si o catea lup de 3 ani. locuim la casa si sint foarte buni prieteni. Mopsul are o problema: de citeva saptamini i-a descoperit o umflatura in zona omoplatului drept. L-am dus evident la veterinar, care l-a consultat si i-a pus diagnosticul de papilom ( neg) si i-a prescris tratament cu 3 injectii 0,4 NekroVeyxim la cite 8 zile. I s-au facut doua, nicio ameliorare. Ba chiar s-a marit ca dimensiune, acum e cit un bob de mazare destul de mare. Nu il doare, dar...am remarcat ca mai are doua formatiuni f f mici, care s-au oprit din evolutie, sub aceeasi labuta. De precizat : in timpul consultatiei,atunci cind i-a tuns zona respectiva, medicul l-a ciupit din greseala si negul de pe omoplat a singerat. De atunci, mai ales cind se joaca in curte, ii mai singereaza si nu e ok. Vrem un sfat, daca se poate: la noi, la Piatra Neamt, parerile sint impartite: ba sa nu umblam chirirgical, ba sa extirpam negul la care s-a ciupit. Cum sa procedam? Stie cineva? Care sint risvurile operatorii, la virsta de 6-7 luni? Cum de ceilalti doi ciini - adulti- nu au nimic?? Exista vreun risc pentru fetitele noastre? Va rugam, ajutati-ne ! Cateii, dupa copii, sint sufletul nostru. Multumesc.
SonyMan

Re: papilloamele o problema !!

Mesajde Ruxandra pe Sâm Mar 20, 2010 10:52 am

din pacate "medicul" s-ar putea sa fi infectat zona respectiva si asta nu e deloc bine.. incercati sa vizitati alta clinica veterinara ... daca se cauterizeaza cum trebuie catelusul ar trebui sa traiasca bine merci dupa operatie. succes si asteptam detalii cu starea de sanatate a micutului
Ruxandra

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Probleme si sfaturi de sanatate