Ajutor! Hamster pitic bolnav :(

Buna ziua,

am un hamster pitic (Pinki), femela, cam batranica ea, nu stiu sigur cati ani are, cand am luat-o era gravida, si am luat de mai mult de 2 ani..deci cred ca vreo 3 are.. dar e tare bolnava acum
si nu mai stiu ce sa fac sa ii fie bine...
Pana acum problema era ca ii tot iesea pe gura unul dintre sacii laterali in care isi depoziteaza mancarea... am fost cu ea la vet si acesta m-a sfatuit sa il bag inapoi saculetul cand vad ca ii iese ca sa nu si-l vatameze... am mai fost sfatuita sa o fac cu un pic de antibiotic, am folost Kanamicina... cateva zile la rand si-a tot scos saculetul... acum de doua zile nu l-a mai scos.. dar pare mult mai apatica si blanita ii arata ciudat, ca si cum ar fi transpirata. Colac peste pupaza i s-a umflat si un ochisor, cel de pe partea opusa a saculetului care tot iesea (saculetul ii iesea pe stanga, i s-a umflat ochisorul drept). Am facut si ochisorul cu un pic de Kanamicina dar nu pare sa se fi vindecat deloc... asta de doua zile incoace... Nu mai e vioaie, pare ca respira foarte greu si o deranjeaza lumina, si cand o iau in mana tremura saraca, si i se zbate un piciorus..inainte nu era asa speriata. Credeti ca poate ii provoc durere daca o iau in mana? Va rog sa ma ajutati cu un sfat... orice... sau daca nu are nici o sansa, credeti ca ar fi mai bine sa o duc sa fie pusa la "somn"? Mi-e tare mila de ea... N-as vrea sa se mai chinuie... Daca o pot ajuta cumva, chiar vreau, ca mi-e tare draga...
Va multumesc!
Mesaj postat pe 23.07.2011, la ora 00:18

Pentru a posta un mesaj trebuie sa va creati un cont sau sa va autentificati.

Parola uitataCont nou

Parola uitata
Cont nou
Se incarca ... Va rugam asteptati.