Buna seara! Am si eu o problema de ceva timp si nu stiu cum sa o rezolv..am un bichon havanez in varsta de 6 luni care de pe la 4 luni blanita a inceput sa se rareasca iar pe spate are pe o portiune blanita turtita si nu creste deloc..a ramas scurta! am fost pe la veterinari si nu stiu ce sa imi spuna! precizez ca o periam la 2-3 zile iar pana la 6 luni am spalat-o de 4 ori..in rest doar putin labutele dupa ce ies cu ea afara...am f mare grija de ea,o hranesc cu royal canin 50 gr pe zi si 2 mese de mancare gatita-orez cu legume si carnita(am observat ca ii place mult mai mult mancarea gatita) si totusi nu inteleg de ce i s-a facut atat de urata blanita,am fost si i-am vizitat pe fratiorii ei si toti sunt niste blanosi,insa mi-ar spus stapanii lor ca nu ii prea perie si nici nu i-au spalat vreodata si le dau numai mancare gatita 1 singura masa pe zi...cainele meu nici nu stie sa faca afara..am incercat de atatea ori sa o invat,am certat-o cand facea prin casa si am dat-o afara dar tot degeaba..sta ce sta afara si cand intra in casa se duce direct pe pledulet si face..as fi macar multumita sa ii arate blanita aia bine si sunt f ingrijorata de ce nu ii mai creste pe spate si ramane asa turtit,se vde f urat

va rog ajutati-ma